Svenska priset för 8gb iPhone med 3G för: 4000kr?

Uppdaterat 080609: Det visade sig att priset för Iphone 3G blir betydlig lägre. Den 11 Juli släpps iPhone 3G i Sverige och priset blir knappt 1200 kr ($199).

TG Daily påstår sig ha fått insiderinformation angående prisättningen för den väntande, men ännu ej officellt bekräftade, 3G -versionen av iPhone som förväntas presenteras i samband med utvecklarkonferensen WWDC om knappt två månader.

Webbplatsens källor anger att prisättningen för AT&T-kunder kommer vara $399 för en 8gb telefon samt $499 för en 16gb telefon. De spekulerar även i att en high-end variant med 32gb utryme kommer att säljas för $599.

Historiskt sett har Apples produkter prissatts i Sverige enligt formeln ”dollarpris *10” vilket kan gör det enkelt att gissa att instegsmodellen eventuellt kan hamna på 3999:-.

Naturligtvis kommer ett slutgiltig pris att helt och hållet bero på det avtal som Apple och en svensk operatör förhandlar fram – men det är nog inte helt dödfött att anta att det kommer vara på den nivån.

Den som lever får se 🙂

Författare: daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

 • Stickan

  Någon som kan svara på detta?
  Om nu råkar äga en Iphone men tappar den, så att glaset spricker, jo, jo.
  Vem i Sverige kan man vända sig till för att få service?

 • abou

  en lokal applehandlare eller eventuellet telia?

 • emii

  alltså jag fattar ingenting! vad kostar den här mobilen utan abonnemang och går det utan telia? typ 3G kort eller nåt?

 • christian
 • Ida

  Hur kommer man till startmenyn från ”favoritkontakter”? Jag har försökt att trycka på den där tillbakaknappen men det går inte! Vad ska jag göra??

 • Ida

  Det ska bara vara att trycka på ‘tillbakaknappen’ (den enda knappen du har – den under skärmen ..)