Här presenterar Apple själva iPhone 4

Det är bara minuter sedan Steve Jobs klev av WWDC-scenen och det dröjer några timmar innan den officella videon släpps från Apple. Men redan nu har de lagt upp imponerande presentationsmaterial på webben.

Se Apples högupplösta video och läsa spec-porr på Apples presentationssida.

Författare: Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

 • Pingback: Här presenterar Apple själva iPhone 4 | iPhone 4()

 • Venturum

  Fyfan vad najs den där verkar vara. Funderar på att pröva att beställa från USA, kan inte vänta till svensk release 😛 vet inte om det går… Men jag vet i alla fall ett sätt att komma runt problemet med amerikansk adress..

  När jag handlar från USA har jag använt http://www.viadress.com vidarebefodring med paket i några månader nu och jag är väldigt nöjd med dem… Jag använde dem för att handla
  från amazon.com och ebay.com och det funkerar fantastiskt!

  Man registrerar sig gratis på http://www.viadress.com. De ger dig en personlig USA-adress som du kan använda för att handla från vilken shop som helst i USA och sedan vidarebefodrar viadress paketet till ditt land.

  Om USA-shoppen inte accepterar internationella kreditkort så kan viadress även köpa produkterna åt dig utan extra avgift, och sedan vidarebefodra paketet. Du betalar bara för frakten.

 • Wonderful post!