Kategorier
Random.app

iPhone-vantar för vinteranvändning

Vi har gått in i oktober och de kalla mornarna här i Sverige påminner oss rejält om att vi är påväg mot mörkare tider. Snart är det dags att dra på sig handskarna, men hur gör man då med iPhonen? Den blir ju obruklig utan hudkontakt. Vi har hittat några lösningar.

Det verkar finnas lösningar för alla yttre problem på iPhonen. Ett av de problem som löses är handskproblemet. För att touchskärmen ska reagera behöver den ha hudkontakt, något som försvinner när man använder handskar för att inte frysa händerna och r***n av sig på vintern. Tur då att en del människor har tänkt på detta och tagit fram specialhandskar för iPhonen.

Bland annat finns Dots Gloves, handskar med… dots (dottar?) på fingerspetsarna i ett material som gör att iPhonen tror att det är hud den känner av. Freehands är ett annat märke som har en semi-avtagbar fingertopp (ungefär som en huvtröja, fast för fingrar). The North Face har även de handskar för prylar som behöver mänsklig beröring.


Den rosa tidningen Chic (som endast har en redaktion bestående utav tjejer!) tipsar även om handskarna Etre Touchy som är fingervantar med några fingertoppar som är avkapade så att fingrarna får titta fram (se bild längst upp i inlägget).
Priserna på handskarna varierar mellan allt från 200 svenska kronor till 400 dito.

Överflödigt? Hmm, ja, kanske. Men är du utemänniska och använder din iPhone mycket utomhus kan det ju i alla fall vara värt att pröva tills arbetskamraterna börjar reta dig för din nördighet.

6 svar på ”iPhone-vantar för vinteranvändning”

Om man vill ha mer personliga vantar, kan man beställa handstickade från webbplatesen hemskapat, se länk ovan! Det gjorde jag, både sms vantar och torgvantar, nästa gång ska jag beställa halvvantar. De är hemstickade så man kan få vänta på leverans, men det var det värt!

Tack Elin för ditt tips om http://www.hemskapat.se! Jag har beställt ett jättesnyggt handstickat Iphone fodral, det fanns färdigstickat, så det skulle komma inom några dagar med posten! Det som var riktigt roligt var ändå naken tomtarna som fanns på sidan!//Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *