Iphone Dev Team: Nu är operatörslåset på iPhone 3G knäckt.

Det gäng av utvecklare som tidigare konstruerat ett flertal verktyg för att låsa upp den första iphonemodellen meddelar att de efter ett halvår äntligen lyckats knäcka operatörslåset på iPhone 3G.


iPhone Dev Team ligger bakom program som PwnageTool, lättanvända verktyg inte bara plockar bort operatörslås på iPhone ”Classic” utan även ”jailbreakar”, gör det möjligt att installera av Apple icke godkänd programvara. 

På sin blogg meddelar de nu att det hårda arbetet med att komma runt telefonoperatörernas spärrar på iPhone 3G har bärt frukt. På nyårsafton kommer ett befriande verktyg, som låser upp alla telefoner som kör firmware 2.1, äntligen att lanseras. 

Anledningen till dröjsmålet med release sägs vara att de vill konstruera ett program som är enkelt att använda. 

Nu har även M3 tagit upp nyheten.

 • Pingback: AGGEMAN.SE » Operatörslåset på iPhone 3G nu knäckt()

 • Det känns som att det är en bättre idé att köpa en iPhone olåst från 3995:- med ett års garanti!
  Bara att boka upp sig på http://www.setrade.se
  Först till kvarn

 • Gregor

  Mmm ett års garanti? Var? Med tanke på hur seriös importmarknaden av iphone har varit så skulle jag då inte rekomendera någon att köpa. Antar att du själv är inblandad i bonnfångeriet?

 • Johan

  Mer inlägg vänner.

  Har ni kollat http://www.itunes.com/app/DiceCube
  Fantastiskt bra.

 • Evelyn

  hej! I’m Mexican, and I’m living in Sweden (i just got here, i dont know any Swedish, so excuse me for that) I’m gonna buy a cellphone, and i wanna know how much an iphone costs in here.

  Can anybody help me?

  Tack!