Categories
app store

Expressen först ut med dagstidning för iPad

Kvällstabloiden Expressen blir den första dagstidningen med dagligt uppdaterad ipad-app.

Förra veckan släppte Expressen skvallerappen ‘Extra’ och idag kommer en nyhetsorienterad app för ipad. Den som är sugen på lättviktiga och uppskruvade artiklar  kan köpa dagens tidning för 15 kronor eller teckna en månadsprenumeration för 99 kronor. Om du köper ett ”lösnummer” får du också tillgång till ‘senaste nytt’ i ipad under 24 timmar.

Tidningsköp  kräver att du först skaffar ett eget ‘expressenkonto’. För att öka(?) köpsuget  erbjuds läsning av tidningens ‘bröllopsnummer’ från den 20 juni gratis.

Expressen för iPad hittar du i i App Store.

SEMrush

By Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

2 replies on “Expressen först ut med dagstidning för iPad”

Laddade snabbt hem Expressens iPad-app och blev ganska förvirrad. Långsamt och konstigt. Nu testade jag enbart deras gratis testnummer om sommarens bröllop mellan Viktoria och Daniel. Det innebar långsam bläddring mellan sotra bilder och lite text. Inga menyer eller möjligheter till att gå in djupt i bilderna. Verkar som att Expressen bara viljat vara först och sen inte gjort läxan riktigt. Skräp-app!

[…] i slutet av november började det pratas om svenska tidningsappar för iPad. Expressen började, men jag vill hellre läsa DN och SvD. Priserna hindrade mig – hur kul är det att betala 22 […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *