Spotifyklient för iPhone nu i Cydia

Hade du problem att ladda ner Spot - den inofficiella Spotifyklienten vi tipsade om förra veckan? Då kan du göra ett nytt försök. Sen några timmar kan alla som har en jailbreakad telefon ladda ner programmet via Cydia.

Förra veckan tipsade vi om Spot, en Spotifyspelare för iPhone som programmeras av den svenska utvecklaren Joachim Bengtsson. Spot gör det möjligt för användare som har ett betalkonto (s.k. premiumkonto) hos mustiktjänsten att streama musik via sin iPhone.

Flera läsare har hört av sig och berättat att de har haft problem att plocka ner binärerna eller att de inte fått klienten att fungera.

Därför kan vi med glädje berätta att Spot nu enkelt går att installera på jailbreakade telefonervia Cydia. Du finner programmet i Utilities-avdelningen.

Eftersom vi fortfarande inte har tillgång till något premiumkonto så kan vi tyvärr inte bekräfta att allt fungerar som det ska - vem blir först att göra det i kommentarerna?

För en genomgång av hur du installerar Spot och får programmet att köra i bakgrunden medan du gör annat på din iPhone, se Nikke Lindqvists exemplariska instruktioner i kommentarstråden. Tack!