Categories
app store

Skaffa iTunes Store-konto utan kreditkort

Ibland så vill man vara anonym, och när det gäller iTunes Store vill många skaffa ett konto utan kreditkort, något som tidigare varit krångligt och man har behövt använda presentkort som endast finns i begränsade upplagor. Eller så är man inte anonymnojig utan vill bara kunna få tag i USA only-material. Hur som helst finns nu ett enklare sätt att skapa ett konto utan något kort.

 1. Öppna iTunes och gå in på iTunes Store. Scrolla längst ner och välj landet Sweden om det inte redan är valt. Om du vill kunna ladda ner material som endast finns i amerikanska iTunes Store väljer du United States.
 2. Klicka på App Store längst upp på sidan i toppmenyn.
 3. Försök ”köpa” en gratis applikation, till exempel NPR News.
 4. Tryck på ”Get App”.
 5. Nu kommer en ruta upp där du antingen kan välja att skapa ett nytt konto, eller logga in. Välj ”Skapa nytt konto”.
 6. Continue.
 7. Läs igenom villkoren och kryssa i att du godkänner de. Tryck Continue.
 8. Fyll i din mailadress, önskat lösenord och säkerhetsfråga.
 9. Nu kommer vi till det avgörande valet. Välj None som betalningsalternativ.
 10. Fyll i kontaktuppgifter.
 11. Du får nu ett mail som innehåller en länk du måste klicka på för att verifiera epost-adressen och aktivera ditt konto på iTunes Store.
 12. Klar!

Så enkelt var det, nu är det bara att ladda ner apps i mängder!

(Via iPhoneWiki – Bild: tanais)

SEMrush

67 replies on “Skaffa iTunes Store-konto utan kreditkort”

De beskrivningar som finns nedan fungerar inte längre enligt supporten och andlednigen är att Apple valt att ta bort gratisalternativet d.v.s du måste koppla ett betalkort till iTunes ELLER så köper du ett iTundes Card i butik. Det är ett bättre alternativ om man som jag inte vill att barnen ska ha tillgång till föräldrarnas kontokortsuppgifter…. Vi köpte ett kort som är laddat för 250:- och la in koden från  kortet i fältet under symbolerna för kreditkort när vi skapade kontot och då fungerar det! Det kostade 250:- men hellre det än att koppla barnens konton till kreditkortet.

”iTunes Card” ska det vara….vi köpte det i en vanlig matbutik men det finns säkert i telefonbutiker också. Det som är förvånande är att supporten inte nämde det alternativet när vi kontaktade dem, budskapet var att man måste koppla ett kreditkort till iTunes.

Hej!
Hur gammal måste man vara för att skapa konto? Om man inte är den ålder hur ska man göra då?

det står att man måste skriva i fakturaadress? kommer de skicka en fuktura eller vadå?

Vad fan är det här för shit. jag får ju inte ens det här mail ens. hur ska jag fan kunna få min id konto då ?? 

[…] appen ett tjugotal gånger. Kruxet då? Inget. Eller du måste ha ett US iTunes-konto men det tar inte särskilt lång tid att fixa. Appen kostar gratis. This entry was posted in CardMunch and tagged cardmunch, linkedin, så […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *