Fotar du mycket? Här är massa appar för det

Fotofantasten Oliver Wettergren har på sin blogg samlat ihop och testat 16 stycken appar för dig som vill ha något utöver den vanliga kameraapplikationen iPhone tillhandahåller.

Med i listan finns även program så som Sun Seeker som är the app för dig som gillar att fota solupp- och -nedgångar och visar var solen stiger upp och ned så att du kan vara väl förberedd under de få minuterna som du har på dig när det händer.

Test: 16 iPhoneappar för fotonörden

IMDb lanserar iPhone-app

IMDb är för många filmnördar (och icke filmnördar för den delen) filmernas bibel. Här kan du slå upp i stort sett vilken film som helst och få veta vilka som är skådespelare, vilken musik som spelades i filmen och så vidare. Nu finns bibeln även i din iPhone. Fortsätt läsa ”IMDb lanserar iPhone-app”

Få din dos av nyheter utan att röra ett papper

SVERIGE Även om nyhetsläsande på papper kan ha sin charm är ju nyheterna i morgontidningen du läser vid köksbordet oftast ganska gamla, antagligen över minst ett halvt dygn. Så passa på att använda frukosten till att stirra in i din iPhone istället, så blir du både mer social och får bättre koll på läget i Sverige och resten av världen.
Fortsätt läsa ”Få din dos av nyheter utan att röra ett papper”

En titt på topplistan: betalappar

Nu när App Store rymmer över 100,000 appar så tänkte vi ta oss en titt på topplistan över mest nedladdade respektive köpta och nedladdade apparna. Men det finns ju mycket skit där, så vi plockar ur russinen ur kakan här. Idag ger vi dig betalapparna. Fortsätt läsa ”En titt på topplistan: betalappar”

Apptips: Nikon Learn & Explore

Nyss skaffat dig en systemkamera (eller en kompakt kamera, eller börjat använda iPhonens kamera), men kanske inte är så haj på det där med att få fram de bästa förutsättningarna för bra bilder? Då är Nikon Learn & Explore något för dig. Fortsätt läsa ”Apptips: Nikon Learn & Explore”

Batterisparartips kan man aldrig få för mycket av

Batteriet i iPhonen tar slut snabbt, det är inget vi ska förneka. Men ibland tar det slut lite för snabbt. Via den eminenta bloggen Lifehacker får vi ett par tips som kan rädda både den sista slurken batteri på din iPhone och kanske ditt liv. Fortsätt läsa ”Batterisparartips kan man aldrig få för mycket av”

TÄVLING: Tipsa om din favoritapp och vinn en iPhone-docka

Det är tävlingsdags här på iPhone24! Denna gång får du dra upp din iPhone ur fickan, låsa upp den och hitta den perfekta appen du älskar, men som nog inte alla hittat. Dessutom bjuder vi på våra och några andras bästa tips. Fortsätt läsa ”TÄVLING: Tipsa om din favoritapp och vinn en iPhone-docka”