Anja Pärson bakom Angry Birds succé

Spelet Angry Birds har länge haft sina klor i de flesta som har en iPhone. Vi på iPhone24 beslutade oss för att kontakta Rovio, det finska företaget bakom Angry Birds för att få höra deras story. Intressant nog har de Anja Pärson att tacka för väldigt mycket. Läs intervjun med Ville Heijari, ansvarig för Rovios PR här på AppBloggen.

Fortsätt läsa ”Anja Pärson bakom Angry Birds succé”

Kap: Civilization Revolution gratis i App store

Bara att snabbt inlägg för att upplysa alla att ett av dom absolut bästa spelen som finns till iPhone, Civilization Revolution, för tillfället är alldeles gratis i app store. Så om du inte redan köpt det så passa på att ladda ner det nu!

Fortsätt läsa ”Kap: Civilization Revolution gratis i App store”

Arkadklassikern Dragon’s Lair kraftigt prissänkt

Kommer du ihåg arkadspelet Dragon’s Lair? Don Bluths otroligt vackra laserdisk-baserade arkadspel som såg ut som en otroligt vacker tecknad film där du tar rollen som riddaren Dirk Daring som skall rädda den vackra Prinsessan Daphne från den onda drakens. Om inte så har du verkligen missat en stor del av spelhistoria.

Fortsätt läsa ”Arkadklassikern Dragon’s Lair kraftigt prissänkt”

Klassiskt äventyr i iphoneformat

En gång var Peka och klicka-genren hur stor som helst. Spel som Monkey Island nådde enorma framgångar tack vare sin humor och med iPhone har genren fått något av en nytändning. eller kanske en omtändning, för spelen är i allra högsta grad bekanta. Men hur lirar de på iPhone? Spelbloggen har kollat in Beneath a Steel Sky.

Fortsätt läsa ”Klassiskt äventyr i iphoneformat”

Hederligt zombieköttande från utvecklare i diasporan

Helgens förströrelse kommer från den lilla indie-byrån Moyo Studios som precis fått sitt första iPhonespel godkänt i Appstore. ”Game of da Dead” är ett fartfyllt köttaspel där du som prickskytt som ska leda människor i säkerhet från livsfarliga zombies. Fortsätt läsa ”Hederligt zombieköttande från utvecklare i diasporan”