Applikationsorkester på Sveriges iPhonetätaste camp

Under helgen samlade över 400 medienördar på en ö i Blekinge skärgård för att snacka web, sociala medier och allt därtill. iPhone24.se var med på Sveriges kanske iPhonetätaste camp. Fortsätt läsa ”Applikationsorkester på Sveriges iPhonetätaste camp”

Spotify till iPhone uppdaterat – Nu med Inbox-stöd

Bara ett snabbt inlägg om att Spotify-klienten till iPhone blivit uppdaterat idag. Det efterlängtade Inbox-stödet är äntligen på plats och du kan även dela med dig av låtar på Facebook och Twitter.

Fortsätt läsa ”Spotify till iPhone uppdaterat – Nu med Inbox-stöd”

Iphone ger Spotify en välkommen premium-boost

Av de svenska iPhone-användarna är det ungefär 23% som abonnerar på streamade musiktjänster. När vi talar om streamade musiktjänster så är det Spotify som är den överlägset största. Fortsätt läsa ”Iphone ger Spotify en välkommen premium-boost”

Recension: Citysounds.fm – stadens musik, nu i din iPhone

Citysounds.fm, websidan som ger dig musik från världens alla städer, har släppt en iPhone-app. Ett enkelt användarinterface, snabb streaming även över långsamma uppkopplingar balanserar mot avsaknad av genrer, och några barnsjukdomar.

Fortsätt läsa ”Recension: Citysounds.fm – stadens musik, nu i din iPhone”

Musikigenkännaren Shazam börjar ta betalt

I varje Sony Ericsson-telefon som säljs finns funktionen TrackID som låter dig spela in en snutt av en låt, skicka iväg den för hemligstämplad analys och sedan få låttitel och artist. Shazam, iPhone-motsvarigheten börjar nu försöka sig på att ta betalt för samma tjänst. Fortsätt läsa ”Musikigenkännaren Shazam börjar ta betalt”

iPhone-Spotify – samlingsinlägg

Ingen har nog undgått att Spotify tidigt igår svensk tid blev tillgängligt för allmänheten i App Store. Sedan dess har appen hårdtestats, bland annat har det kollats hur batteritiden håller sig, hur mycket data den egentligen drar och hur appen klarar den sämsta uppkopplingen av de alla – GPRS. Fortsätt läsa ”iPhone-Spotify – samlingsinlägg”