iPhone ger blinda synen tillbaka

Av en slump hittade jag den här fantastiska berättelsen om en blind mans upplevelser av iPhone. Det är med stor glädje man läser vad en liten pryl som iPhone kan betyda för vissa. Austin Seraphin är blind men kan se lite ljus och färg. Han tror att uppfinningen av  iPhone är framtiden för tillgänglighet för synsvaga personer. I sin starka berättelse förklarar han varför. Fortsätt läsa ”iPhone ger blinda synen tillbaka”

Spar plats genom att komprimera dina iTuneslåtar

En nyhet i iTunes 9.1 är möjligheten att komprimera om högupplösta låtar för att spara plats på din iPhone eller iPod Touch. Våra tester visar att det går att spara nästa 30% av utrymmet utan att kvaliteten blir märkbart förändrad.

Fortsätt läsa ”Spar plats genom att komprimera dina iTuneslåtar”

Kommer vi äntligen kunna organisera appar i iTunes?

De senaste ryktena kring Apple handlar om nästa version av mediaprogrammet iTunes som i nästa större uppdatering blir version 9. Boy Genius Report har från en ”ganska säker källa” fått information om att man i den nya versionen bland annat kommer att kunna sortera sina hemskärmar på iPhonen via datorn. Fortsätt läsa ”Kommer vi äntligen kunna organisera appar i iTunes?”