Dropbox nu även till iPad

Dropbox är en av de mer populära apparna som finns för iPhone, nu släpps den i en ny uppdaterad version kallad Dropbox 1.2. Det stora med den nya versionen är att man nu även har utvecklat stöd för iPad.

Dropbox har snabbt etablerat sig som en självklarhet för många och kan enklast beskrivas som en webbaserad hårddisk som låter dig synka innehåll mellan flera datorer samt ger enkla och snabba fildelningsmöjligheter. Ett Dropbox-konto gör det enkelt att synka olika mappar mellan en hemdator och exempelvis din bärbara iPhone. I gratisversionen av Dropbox får användaren 2 GB lagringsutrymme. Genom att värva andra användare till Dropbox kan användaren få mer gratisutrymme. Det går även att köpa extra utrymme. 50 GB kostar $9.99 per månad / $99.00 per år. 100 GB kostar $19.99 per månad / $199.00 per år.

Den uppdaterade versionen heter Dropbox 1.2 och erbjuder förutom iPad stöd möjligheter att öppna filer du har i din Dropbox i tredjepartsprogram på din iPad. Utöver det kan man markera sina dropboxfiler för att ha dom konstant tillgängliga, även om man är offline.

Har du inte redan ett konto? Ladda ner gratisversionen av Dropbox och besök sedan App Store för att ladda ner iPhone- och iPadappen.

Läs mer om Dropbox för iPhone och iPad.

RelatedPost

Författare: Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

  • Dropbox för iPad är ju så mycket grymmare är än iphoneversionen. Blir avis.

  • Verkligen.. har du kollat in Gowalla då? Riktigt snygg den också

    • Nej, @andersfardigh vägar ju att plocka med sig paddan till kontoret. Får nöja mig med screenshotporr.