iPhone-ägare får ligga mer än Android-ägare

Har du någonsin funderat på om du verkligen har gjort rätt val gällande din mobiltelefon? Funderat lite på att byta sida och skaffa dig en Android-telefon istället? Då hoppas vi att du inte gillar att ligga så ofta!
Fortsätt läsa ”iPhone-ägare får ligga mer än Android-ägare”

Snarkande partner? Det finns en app för det också

En av sambo- eller äktenskapslivets stora brister kan vara att sova i samma rum. Att lyssna på sin partners snarkningar är inte alltid det roligaste, men det finns en app för det också. Fortsätt läsa ”Snarkande partner? Det finns en app för det också”

Spexa till det med en iPhone Dummy

Den ser ut som en iPhone, känns som en iPhone och väger som en iPhone. Men det är en billig klon som du kan kan använda för att skämta med dina vänner.

Sen några månader har vi en iPhone Dummy liggandes på kontoret. Till ytan är det en helt vanligt iPhone men eftersom det är en billig replika utan känslig elektronik kan den användas i situationer där vi inte vågar riskera vår favorittelefon: vid fotografering i extrem kyla, som prydnad i akvariet eller någon spexig video. Endast fantasin sätter gränserna.

Till exempel kan man limma fast dummyn med superklister på gatan

iPhone dummy kostar $20 och då ingår frakten (men räkna med några veckors leveranstid).

Halloweenspecial: iPhone-kostym, impa på partyt och slå sönder iPhonen

Det drar ihop sig till Halloween, och i helgen kommer hundratals småungar knacka på din dörr för att säga ”bus eller godis?”. Men vi hoppas att du ger dig ut för att tigga. Och nej, vi har inte kartlagt en massa skrämsel-appar – däremot har vi hittat lite småroliga saker. Klicka vidare för en stund nördhumor! Fortsätt läsa ”Halloweenspecial: iPhone-kostym, impa på partyt och slå sönder iPhonen”

PCalc censurerar miniräknarsnusk

Att skriva roliga och/eller snuskiga ord på miniräknare har alltid varit roligt. Till exempel kan man skriva in en sifferserie, vända upp och ner på miniräknaren, och få fram ordet ”BOOBIES”. Men när TLA Systems skulle lansera sin miniräknare som iPhone-app blev det slut med roligheterna. Fortsätt läsa ”PCalc censurerar miniräknarsnusk”

Microsoft-Steves attack mot iPhoneanvändare

Steve Ballmer är väl… ganska barnslig för att vara högt uppsatt chef på tråkiga Microsoft, kan vi tycka. Tur för honom att vi gillar galna chefer, men något vi inte gillar är hans attack mot en iPhone som fått många reaktioner. Fortsätt läsa ”Microsoft-Steves attack mot iPhoneanvändare”