TÄVLING: Tipsa om din favoritapp och vinn en iPhone-docka

Det är tävlingsdags här på iPhone24! Denna gång får du dra upp din iPhone ur fickan, låsa upp den och hitta den perfekta appen du älskar, men som nog inte alla hittat. Dessutom bjuder vi på våra och några andras bästa tips. Appar kan man inte få nog av, det märks inte minst hos oss. Därför kommer vi fortsätta ge dig en massa tips, men här får ni tips från iPhone 24-redaktionen, och några som vi snott från Jocke Jardenberg och Erik Johansson.
  1. Instapaper Instapaper Pro är ett nödvändigt ont när du hittar många intressanta texter på nätet men inte har tid att läsa igenom allt just då. Du lägger till sidor genom att använda en bookmarklet, och Instapaper skalar av layouten på sidan, tar bort bilderna och presenterar det hela snyggt i iPhone-appen som du kan synka för att kunna läsa när du inte har internet tillgängligt.
  2. Tweetie Även om Tweetie kostar en slant är den värt sitt pris. Det är den (enligt mig) snyggaste och bäst byggda Twitter-klienten som app store tillhandahåller. Tyvärr gillar inte utvecklaren push, och han har även meddelat att push inte kommer inkluderas i framtida versioner. (Vill du ändå ha en app med push? Se vår push-lista eller läs vidare på detta inlägg.
  3. Simplenote Anteckningar på steroider. Låter dig ta anteckningar med Helvetica som font och vit bakgrund. Appen synkroniserar även dina anteckningar till sin webbtjänst.
  4. Byline En avancerad RSS-läsare som synkar mot Google Reader och bland annat gör dina feeds åtkomliga offline.
  5. RjDj App som med hjälp av ljud från din omgivning skapar musik.
  6. Google Search Officiell app från Google där man samlat ihop sina mest populära tjänster och lagt till funktioner så som röstsökning (säg vad du söker efter).
  7. Tweetings [via Erik] Twitterappar för 7 riksdaler behöver inte vara skit, och det visar Tweetings prov på - snabb och push-notifikationer utan knussligheter är ledorden.
  8. Res i STHLM [via Erik] För dig som reser mycket med SL är denna gratisapp ett måste att ladda ner. Tar reda på hur du ska ta dig från plats A till B och hur, var och när.
  9. Facebook [via Jocke] Facebook behöver nog ingen introduktion, men om du  inte laddat ner Facebook-appen så bör du göra det nu - den är grym, och push är på väg.
  10. TripIt [via Jocke] TripIt är mer än bara en iPhone-app, utan även ett oumbärligt verktyg för den som reser mycket. Bara vidarebefordra hotellbokningar, flygbekräftelser och allt möjligt du kan tänka dig, så samlar TripIt ihop det och ger dig en reseplan som du kan synka ner till deras iPhone-app.

Tävling!

Nu är det alltså er tur att tipsa om appar. Det är lätt som en plätt och går snabbt. Lämna bara en kommentar med namn på 4 eller fler av dina favoritappar, och du är automagiskt med och tävlar om en iPhone-docka från Mailshop. Glöm inte att fylla i din epost-adress så att vi har en chans att kontakta dig om du skulle vinna. Tävlingen stänger på söndag den 27/9 klockan 23:59, och på måndagen presenteras fem vinnare och deras app-tips. Vinnarna väljs av en jury som består av iPhone24-redaktionen. Lycka till!