Läckta bilder visar upp ipad apps

Lagom till lanseringen av iPad nu på lördag har det traditionsenligt börjat ”läcka” information från Apples högkvarter. Den här gången handlar det om sextio bilder på  iPad-appar som ger en bra bild av hur pass mycket större skärmytan är på en iPad, jämfört med lillebrorsorna iPhone och iPod Touch.

Det är den amerikanska teknikbloggen Boy Genius Report som fått ett helt gäng bilder, totalt 60 stycken, levererade från ”trovärdiga källor inom Apple”.

Yahoo har uppenbarligen ansträngt sig

Yahoo har uppenbarligen legat i och gjort en iPad-baserad guide, här visas en amerikansk TV-tablå. Notera hur mycket information som får plats på skärmytan – utan att det känns trångt.

… och här ser vi en spännande videotjänst från samma företag. Visst kan man anta att den ska avjnutas i landskapsläge?

Nyhetsbyrån Reuters satsar inte helt otippat på nyhetsrapportering.  Är det någon som klarar av att tyda texten under ikonerna i botten?

… och till sist lite nöje. Det populära och beroendeframkallande spelet Flight Control har även det portats.

Se de resterande 56 bilderna hos Boy Genius Report.

Författare: Christian Bolstad

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

 • Ola Torstensson

  Tycker det ser ut som: News, Pictures, Currencies, Markets, Stocks.

  • http://www.karamell.net/ Christian Bolstad

   Ja! Nu när du säger det så är det ju jättetydligt, tack! Lustigt med Stocks, det duplicerar ju Apples egna native app. Och vi vet ju vilken policy som tillämpats förut … http://iphone24.se/google-apple-avslog-google-v

 • Senapsgud

  Appropå iPad finns det nu en tävling på gång på https://mostinvincible.com/ där man kan vinna en iPad. Top 10 får en varsin!